Scroll to top

Webteksten


Wil je jouw webteksten verbeteren of hulp bij het schrijven van je blogs? Ik verzorg je copywriting en schrijf jouw teksten speciaal voor het web. Uiteraard SEO-proof.

Meer conversie met pakkende webteksten

Copywriting ofwel schrijven is een vak apart. Met name het schrijven voor online vraagt om specialistische kennis. Kennis die ervoor zorgt dat je beter vindbaar bent in Google en betere resultaten behaalt met je website. Pakkende teksten op je website dragen namelijk bewezen bij aan een hogere conversie. Het uitbesteden van je webteksten aan een professional is dus zeker de moeite waard. Wil je ook betere teksten? Laat mij je dan helpen met jouw webteksten en blogs.

Zijn jouw webteksten SEO-proof?

Goede webteksten zorgen ervoor dat je meer bezoekers krijgt naar je site. En ze verleiden je bezoekers om eerder te converteren. Maar wanneer is een tekst een goede webtekst? En wanneer is een tekst SEO-proof? Daar help ik je graag mee. Op basis van jouw inhoudelijke input ga ik aan de slag met een zoekwoordenonderzoek en maak ik jouw webtekst(en). Als je wilt kan ik deze ook in het CMS van je website plaatsen, uiteraard volgens de SEO richtlijnen.

Bloggen voor meer bezoekers

Meer bezoekers op je website zonder te adverteren? Publiceer regelmatig een blog! Bloggen is een belangrijk onderdeel van je contentmarketing aanpak. Met een blog laat jij zien dat jij kennis hebt over bepaalde onderwerpen en wat mogelijke oplossingen of aanbevelingen zijn. Mensen willen tegenwoordig namelijk niet meer weten waarom jouw product of dienst zo geweldig is, ze willen geholpen of geïnspireerd worden omdat ze een probleem of behoefte hebben. Door je blogs af te stemmen op veelgebruikte zoektermen in google, zorgen ze voor meer bezoekers op je site en het verhogen van je conversie. Ik heb veel ervaring met het schrijven van blogs en help je hier graag mee. Je kunt mij de volledige research laten doen of zelf input leveren waarmee ik vervolgens aan de slag ga. Uiteraard kan ik de blogs ook voor je publiceren op je site.