Scroll to top

Projectmanagement


Iemand nodig die je online of digital marketing project van A tot Z in goede banen leidt? Ik bijt me graag vast in jouw merk- of productlancering, websiteproject of CRM implementatie.

Begeleiding van online projecten

Op zoek naar iemand die jouw online marketing project tot een goed einde brengt? Ik help je graag. Of het nu gaat om het lanceren van een website, webshop, product/merk of het implementeren van diverse tools, ik heb ruime ervaring als online projectmanager.

Planmatige aanpak

Voordat we beginnen, is het belangrijk de doelstellingen van het project helder in kaart te hebben. Ik maak een projectplan en zorg dat duidelijk is wat wanneer opgeleverd gaat worden. Tussentijds plannen we uiteraard voldoende evaluatiemomenten in. Ik deel projecten zoveel mogelijk op in kleinere deelprojecten. Zo houden we de vaart erin en kunnen we makkelijker tussentijds bijstellen.

Samenwerking met specialisten

In online projecten werken vaak diverse specialisten met elkaar samen. Het is hierbij belangrijk dat er een projectmanager aangesteld wordt die het projectplan en de planning in de gaten houdt. Ik ben gewend om met diverse disciplines samen te werken zoals designers en developers. Ook ben ik bekend met diverse projectmanagement tools zoals Slack en Monday.