Scroll to top

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ben jij goed vindbaar in Google?

Ik zie het vaak gebeuren. Bedrijven lanceren een nieuwe website, alles ziet er op en top uit en men verwacht grootse resultaten. In de praktijk blijkt dat helaas vies tegen te vallen. De grote stroom spontane/gratis bezoekers blijft uit. Wat nu?

SEO is hard werken

Ik zal je alvast uit de droom helpen: SEO is geen sprookje. Zoekmachine optimalisatie is keihard werken en je hebt een lange adem nodig. Het is daarom verstandig om hiervoor een expert in de arm te nemen. Iemand die weet aan welke knoppen er gedraaid moet worden zodat jij wel vindbaar bent op Google.

Start vandaag nog met je SEO optimalisatie

Allereerst zal ik een analyse maken van je website. Hoe scoor je nu als het gaat om SEO. Wat gaat er goed en wat kan er verbeterd worden. Hiermee stel ik een stappenplan op waarmee we aan de slag gaan. Een zoekwoorden onderzoek maakt uiteraard deel uit van het stappenplan. Realiseer je dat om te kunnen scoren in Google je iets zult moeten meebrengen. Je kunt er niet alleen halen. Relevante en kwalitatieve content is key. Dit zal dus naast de technische optimalisatie een belangrijke rol spelen in het plan van aanpak.