Scroll to top

Webredactie en website optimalisatie


Zoek je een online webredacteur? Of wil je graag groeien met je website of webshop? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Je website is je belangrijkste marketingkanaal

De website is het centrale punt in je digitale communicatie. Inmiddels zijn er vele andere digitale middelen beschikbaar. Desondanks speelt je website nog steeds een belangrijke rol in de digitale klantreis en het behalen van je online doelen. Of het nu gaat om branding, leads, directe aanschaf of service. Het is belangrijk je website goed te onderhouden en te blijven optimaliseren.

Je webredactie in goede handen

In de afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan met het beheren van websites en webshops op platformen zoals WordPress, Drupal en Woocommerce. Een en ander ook in combinatie met maatwerk. Ik kan hierdoor snel schakelen en ben zonder veel inwerktijd meteen productief.

Genereer meer leads en verkopen

Naast het beheren van je website, kan ik je ook adviseren hoe je jouw website of webshop verder kunt optimaliseren om meer leads of verkopen te genereren. Dit kan ik grotendeels ook zelf uitvoeren. Mocht er echt maatwerk nodig zijn dan kan ik uiteraard samenwerken met de partij die de website of webshop heeft gebouwd of een partij uit mijn eigen netwerk aanbevelen.