Scroll to top

Online advertising


Meer bezoekers naar je website met digital advertising? Maar heb je onvoldoende tijd of kennis? Ik kan je helpen met het inregelen van jouw zoekmachine advertising SEA en Social Advertising.

Boost je bezoekersaantallen met advertising

Met Online Advertising heb je verschillende mogelijkheden je bedrijf betaald onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. En dus meer omzet te genereren. Een groot voordeel van online adverteren is dat de resultaten meetbaar zijn. Daarbij is het over het algemeen een stuk voordeliger dan offline adverteren. Zoekmachine advertising ofwel SEA en social advertising zijn de bekendste kanelen. Hiernaast is het natuurlijk ook mogelijk om op diverse websites en marketplaces te adverteren.

Zoekmachine Advertising SEA

Een van de belangrijkste online kanalen om op te adverteren is natuurlijk Google. Bezoekers van Google zijn op zoek naar informatie over een bepaald onderwerp, product of dienst. Wanneer jouw advertentie dan verschijnt, is de kans groot dat de bezoeker op jouw advertentie klikt en je website bezoekt. Er zijn diverse type advertenties die je op Google Ads kunt inzetten waaronder tekstadvertenties en beeldadvertenties (display).

De wereld van zoekmachine advertising ofwel SEA kan overweldigend zijn. Ik kan je helpen  met het opzetten van SEA campagnes om zo je bedrijf nog beter vindbaar te maken. Mocht je hele specifieke wensen hebben of met grote budgetten werken, dan kan ik eventueel een gespecialiseerde SEA partner aanbevelen uit mijn netwerk. Uiteraard kan ik in dat geval ook de briefing en verdere afstemming met het bureau voor je verzorgen.

Social Advertising

Naast het adverteren op Google, kun je ook op Social Media adverteren. Denk aan Facebook, Instagram en Linkedin. Op basis van je doelstellingen en doelgroep omschrijvingen, kan ik een campagne voor je uitwerken en instellen op je Social Media kanalen. Uiteraard zorg ik voor tussentijdse rapportage van de resultaten en kunnen we altijd tussentijds bijstellen.