Scroll to top

Fotografie


Jouw bedrijf in beeld brengen? Ik help je graag aan authentiek beeldmateriaal voor je website, social media, employer branding en meer.

De rol van beeld in marketing

In marketing speelt beeld een enorm belangrijke factor. Zeker in een wereld vol Social Media is het in beeld brengen van jezelf, je bedrijf en producten of diensten bijna een dagtaak geworden. Natuurlijk kun je tegenwoordig veel zelf met je telefoon of kun je stockfoto’s gebruiken. Maar uiteindelijk is een goede beeldbank de basis van jouw marketing; hoogwaardige beelden die jouw bedrijf of merk ondersteunen. Authentiek zijn. En hier kom ik om de hoek kijken.

Content = beeld

Als content marketeer werk ik altijd met beeld. In iedere post, webpagina of blog. Of ik nu over een vacature, project of product communiceer, passend beeld is een must. En dat is in veel bedrijven een uitdaging; vrijwel ieder bedrijf waar ik kom, heeft een te kort aan goed beeldmateriaal. Waar je vroeger 1x een fotograaf liet komen voor een aantal mooie foto’s op je website is dat nu een heel ander verhaal geworden. De behoefte aan goede foto’s en video blijft aanwezig.

Marketeer en fotograaf

Vanuit deze behoefte heb ik het heft in eigen hand genomen en heb ik een camera gekocht. Viel dat even vies tegen! Voor ik het wist lag ie stof te happen. Fotografie is echt een vak, daar kwam ik al snel achter. Dus ben ik workshops gaan volgen en heb ik zelfs een fotografiereis naar Schotland gemaakt. Daarna wist ik het zeker: ik wil hier professioneel mee aan de slag. Vanaf januari 2024 ben ik daarom gestart met een jaaropleiding aan de School voor Fotografie in Utrecht en bied ik sinds kort ook losse fotografiediensten aan.

Bedrijfsfotografie

Je kunt bij mij terecht voor verschillende soorten bedrijfsfotografie. Van portretten tot complete bedrijfsreportages en social media shoots. Maar ook personal branding fotografie, Linkedin profielfoto’s en interieur fotografie. Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Particuliere fotografie

Ben je particulier en heb je interesse in een shoot? Vraag me dan gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier. Je kunt bij mij terecht voor portretten van kinderen, volwassenen en dieren. Weet wel dat ik alleen op werkdagen te boeken ben. In het weekend vind je me aan het werk voor Lot & Loes Schmink. Ik doe dus geen bruiloftsfotografie of eventfotografie omdat dit vrijwel altijd in het weekend is.